• Suntem responsabili pentru conditiile produselor noastre. Ne-ar placea sa va ajutam sa rezolvati orice problema. Dorim sa aveti o experienta pozitiva de fiecare data cand faceti cumparaturi cu Callitglass. Va rugam sa ne informati daca ati primit articole defecte prin trimiterea unui mail la office@callitglass.ro

CallitGlass 1-AN Garantie

  • Callitglass ofera o garantie limitata de producator de 1 an pentru majoritatea produselor Callitglass. Produsele callitglass achizitionate de la distribuitori sau revanzatori neautorizati nu sunt acoperite de garantia de 1 an. Anumite produse CallitGlass pot avea garantii diferite, care vor fi mentionate in mod explicit aici. Exemple de produse cu garantii diferite sunt, dar fara a se limita la, protectoare de ecran, incarcatoare, cabluri, rucsacuri si produse din sticla. Aceasta garnatie este valabila numai pentru articolele care sunt considerate defecte. Defectele sunt definite ca imperfectiuni sau defecte care sunt produse de eroare de fabricatie. Caderile accidentale, defectiunile de insalare, uzura normala etc. cauzate de proprietar nu sunt acoperite de aceasta garantie.
  • Nota importanta: pentru achizitille efectuate de pe eMAG.ro, CELL.ro sau orice alte piete online, garantia mentionata mai sus poate sau nu se califica. Doar produsele vandute special de magazinele online oficiale callitglass sunt acoperite de aceste garantii.

CallitGlass Politica de inlocuire a sticlei

  • Inlocuirea protectiei ecranului STICLA tocmai a deventi mai usoara! Indiferent daca ati suferit o eroare de aplicatie, ati zgariat suprafata sau ati crapat-o in timp ce va salvati telefonul, noi va putem acoperi. Oferim acum inlocuiri la preturi reduse pentru protectiile de ecran din sticla, indiferent de motivul pentru un an intreg.
  • (Ofertele programului sunt valabile pana la epuizarea stocurilor)
  • Pentru mai multe informatii, accesati: www.callitglass.ro sau contactati office@callitglass.ro